Kapiten Liverpoola: "Želimo da osvajamo trofeje kao City"

Iskren je bio Henderson

Kapiten Liverpoola: "Želimo da osvajamo trofeje kao City"

S. Grebović

Liverpool ni ove sezone nije uspio da osvoji trofej u Premier ligi i pored toga što su na kraju imali čak 97 bodova na svom kontu.

Spas sezone Redsi će potražiti 1. juna, kada u Madridu na stadionu Wanda Metropolitanu budu igrali finalni susret za titulu prvaka Starog kontinenta protiv ekipe Tottenhama.

S druge strane, Premier liga je ostala nedosanjani san i nakon 29 godina, pa će stoga učiniti sve da dogodine nakon 30 godina vrate titulu na Anfield.

"City je osvojio tri trofeja ove godine i to je ono što i mi želimo. Cilj nam nije samo jedan pehar, već više njih. U svakom slučaju, to je ono čemu težimo", rekao je Jordan Henderson.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kapiten Liverpoola nije krio razočarenje što njegova ekipa ni sa 97 bodova nije uspjela da osvoji titulu, ali nije tajna da nada za spas sezone leži u duelu protiv Pijetlova.

"Ne možemo da promjenimo ono što se dogodilo. Zato moramo da se fokusiramo na ono na šta nas očekuje, a to je finale Lige šampiona. Bili smo razočarani, ali se u fudbalu sve mijenja vrlo brzo. Pred nama je velika šansa i želimo da sezonu završimo na pravi način", dodao je Henderson.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi