Crveno odijelo, crveni avion - da li je let u pravcu crvenog dijela Liverpoola?
Foto: Screenshot

"Hvala Lyon"

Crveno odijelo, crveni avion - da li je let u pravcu crvenog dijela Liverpoola?

Liverpoolova sezona je daleko od završene. Redsi su možda ostali bez titule prvaka Engleske, ali tek trebaju odigrati finale Lige prvaka protiv Tottenhama.

Na Anfieldu, ipak, već razmišljaju o pojačanjima, a navodno se na spisku želja Jurgena Kloppa već nalazi nekoliko zanimljivih imena.

Jedno od njih je i ime Memphisa Depayja (25) koji se prije određenog vremena počeo povezivati sa Liverpoolom.

Holanđanin je itekako napredovao od epizode na Old Traffordu, a iza bivšeg fudbalera Manchester Uniteda je sjajna sezona u dresu Lyona.

Navodno Jurgen Klopp u Depayju vidi igrača koji bi se odlično uklopio u rotaciju sa Maneom, Salahom i Firminom. Depay bi tako mogao igrati u ulozi "desetke", ali i na mjestu centralnog napadača.

Špekulacije da bi Depay mogao ovog ljeta postati član Liverpoola postale su intenzivnije od kada se on na društvenim mrežama počeo intenzivnije "družiti" sa Wijnaldumom i Van Dijkom, svojim sunarodnjacima koji nose dres Redsa.

Sada je Depay objavom na Instagramu dodatno "uzburkao strasti" s obzirom da je postavio snimak na kojem korača ka avionu uz poruku: "Hvala Lyon".

Mnogi su odmah zaključili da Depay napušta Lyon, a možda boja njegovog odijela, ali i boja aviona nagovještavaju njegov sljedeći klub...

Memphis Depay je ove sezone odigrao 46 utakmica za Lyon u svim takmičenjima, postigao je 12 golova i upisao 15 asistencija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ma dajj
Sletio u holandiji
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi