Kapo: Možemo u Premijer ligu, sve je u našim rukama

Trener Mladosti ne krije optimizam

Kapo: Možemo u Premijer ligu, sve je u našim rukama

Derbi kola u 26. kolu Prve lige Federacije BiH odigrali su Mladost i Bratstvo, a domaćin je na kraju bio uspješniji i slavio s minimalnih 1:0. 

Trener Nijaz Kapo nakon susreta nije krio zadovoljstvo zbog važnog trijumfa, te je naglasio optimizam po pitanju plasmana u BHT Premijer ligu BiH. 

"Iskreno, ja sam prezadovoljan sa pobjedom protiv Bratstva. Moji igrači su odigrali dosta dobro, naročito u drugom poluvremenu, ali smatram da moramo dodatno poraditi na realizaciji. Nije nam bilo lako protiv Bratstva, jer su se dobro suprostavili i uspjeli su nekoliko puta zaprijetiti našem golu", kazao je Kapo za SportSport.ba.

Mladost nakon nekompletiranog 26. kola zauzima lidersku poziciju i ima tri boda više u odnosu na drugoplasiranu Budućnost. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Optimističan sam, sve je u našim rukama. Do kraja prvenstva ostala su još četiri kola i učinit ćemo sve da zadržimo prvu poziciju i obradujemo naše navijače. Smatram da imamo kvalitet za to."

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.