Karačić najavio meč na Tušnju: Pobjedom završiti prvi ciklus
FOTO: Domagoj Ledić

Široki sjajno otvorio sezonu

Karačić najavio meč na Tušnju: Pobjedom završiti prvi ciklus

S. Mlaćo

Uspješan niz NK Široki Brijeg će sutra pokušati nastaviti u Tuzli.

Širokobriježani će na megdan Slobodi i sigurno da će tražiti nove bodove.

Optimistični si i vjeruju u svoje kvalitete.

"Nadam se kvalitetnoj izvedbi s naše strane i pobjedi kojom ćemo završiti prvi ciklus i puni optimizma otići na prvu ovosezonsku reprezentativnu stanku, kazao je trener tima sa Pecare Toni Karačić i otkrio najveći motiv za pobjedu.

"Nažalost, do sada smo ove posljednje utakmice u ciklusima, barem otkad sam ja u klubu, završavali porazima i sada to želimo ispraviti. Apsolutno respektiramo Tuzlake, imaju određenu i sigurno neće biti lako. Ipak, mi gledamo samo na sebe, naš način igre i tako ćemo se postaviti. Igrači prihvaćaju i izvršavaju svoje zadatke i zato puni optimizma čekamo sutrašnju utakmicu", dodao je Karačić.

Medijima se obratio i Zvonimir Begić.

"Došao sam na mala vrata i trebalo mi je određeno vrijeme za prilagodbu novoj sredini i ozbiljnijem radu. Marljivo sam radio, čekao svoju priliku i dočekao na početku ove sezone. Zahvalan sam treneru na ukazanom povjerenju i moje je sada samo nastaviti raditi i biti od pomoći momčadi u ostvarivanju zacrtanih ciljeva", istaknuo je Begić.

O utakmici na Tušnju kazao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Atmosfera je odlična, prava smo ekipa. Utakmicu na Tušnju shvaćamo maksimalno ozbiljno, puni respekta prema našim domaćinima. No, sigurni smo kako je kvaliteta na našoj strani. Ne bježimo od uloge favorita i tako ćemo se postaviti od prve minute".

Meč na Tušnju igra se od 20 sati uz direktan prijenos na Arena Sport.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ImranEDC1
Slobodanka vec rasirila none,hehe.
1 1
forza_juve
Masala ja mu brade ko pravi turcin :) :)
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi