Karačić obavio prozivku, NK Vitez počeo pripreme

Vitežani očekuju još nekoliko novih imena u ekipi

Karačić obavio prozivku, NK Vitez počeo pripreme

Posljednjeplasirana ekipa prvog dijela sezone Premijer lige BiH, ekipa Viteza, danas je i započela pripreme za nastavak prvenstva naše zemlje u nadi da će u proljetnom dijelu popraviti utisak.

Trener Viteza Branko Karačić je jučer obavio prozivku, a istoj se odazvalo 15 fudbalera. Na prozivci nije bilo novih igrača, a ostatku ekipe će se nešto kasnije pridružiti Novak, te Jevtić koji se vraća nakon teške povrede i gubitka bubrega.

Ipak, nakon osam mjeseci oporavka doktori su mu dali "zeleno svjetlo", pa će on u nastavku sezone pokušati pomoći svojoj ekipi.

Tokom prozivke svim pristunima su se obratili i član Uprave Viteza Vlado Mišković i glasnogovornik kluba Ivan Sajević.

Njih dvojica su poručili i da očekuju da će se ekipi u naredna 3-4 dana priključiti još neka pojačanja, s obzirom da su pregovori sa više igrača u toku.

Podsjetimo Vitez su tokom zimkse pauze napustili Peko, Karić, Zukić i Vuković, ali će dakle Vitežani sa nekom novim imenima u ekipi pokušati izboriti opstanak u Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treneru Karačiću su se na prozivci odazvali sljedeći igrači: Tirić, Badrov, Ćutahija, Stanić, Bekalo, Tipura, Ćosić, Livaja, Šantić, Mamić, Đogić, Vukoja, Bojo, Livaja i Đepina.

Nakon jučerašnje prozivke Vitez je danas i zvanično počeo sa pripremama, te je odrađen prvi trening ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi