Livančić napustio Rudeš, moguć povratak u Premijer ligu?

Nezadovoljan minutažom napustio Rudeš

Livančić napustio Rudeš, moguć povratak u Premijer ligu?

S. Mlaćo

Nekadašnji kapiten Viteza Tony Livančić (23) napustio je redove hrvatskog Rudeša. Livančić se u Rudešu nije naigrao, upisao je tek dva nastupa, te je upravo zbog male minutaže odlučio "dići sidro".

Livančić je za Vitez upisao 107 nastupa, te bio glavna violina ove ekipe dugi niz godina, ali je na kraju prošle sezone dobio ponudu Rudeša, ali i očekivao mnogo veću minutažu, sve kako bi pokazao svoje kvalitete.

To se na kraju nije desilo i sada je u potrazi za angažmanom. Prema dostupnim informacijama neće biti iznenađenje ako se vrati u Premijer ligu BiH.

Prirodna pozicija Livančića je krilni napdač, međutim izuzetno dobro se snalazi i na bekovskim pozicijama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi