Karavdić napustio Rudar iz Kaknja

Ne želi biti rezerva

Karavdić napustio Rudar iz Kaknja

Mladi golman Vernes Karavdić više nije član FK Rudar Kakanj.

U redove ovog prvoligaša Karavdić je stigao tokom ljeta iz Željezničara, ali u protekloj polusezoni nije bio prvi izbor u timu Bećira Mehanovića i sakupio je tek tri nastupa na golu.

Kako je zbog lošeg statusa i sam bio nezadovoljan, Karavdić je u dogovoru s Rudarom odlučio da prijevremeno napusti klub i sreću potraži u drugoj sredini.

Karavdić je u 1. ligi FBiH za Rudar branio samo protiv Budućnosti i GOŠK-a, u te dvije utakmice primio je četiri pogotka, a stajao je također na golu i u Kupu BiH protiv Rudar Prijedora.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

I dalje je Karavdić pod ugovorom sa Željezničarom, na Grbavicu se sigurno neće vraćati, pa ostaje da se vidi koje će biti sljedeće odredište u njegovoj karijeri.

Promo

Top Komentari

Adriano
Sretno!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi