Karić pred Slobodu: Želimo naplatiti naš trud iz proteklog perioda

Zanimljiv meč očekuje se na Tušnju

Karić pred Slobodu: Želimo naplatiti naš trud iz proteklog perioda

S. Mlaćo

Fudbaleri Radnika novu sezonu otvaraju gostovanjem kod Slobode.

Biće to sigurno neizvjestan i zanimljiv meč na Tušnju.

Radnik je doživio i određene igračke promjene, ali vjeruju u dobar rezultat.

"Biće ovo veoma teška sezona za sve ekipe. Pauza od 5 mjeseci sigurno je ostavila velike posljedice po sve klubove. Start lige je uvijek velika nepoznanica, ne znamo ko je koliko spreman, u kakvoj su formi ekipe, tako da na otvaranju svako može svakoga pobijediti. Putujemo u Tuzlu da se nadigravamo sa našim pritivnikom, očekujem tvrd i neizvjestan meč u kojem će pobjeda propasti ekipi koja napravi manje grešaka. Nadam se da ćemo na kraju mi biti ti koji će se radovati. Naporno smo radili tokom priprema tako da očekujem da naplatimo naš trud iz prethodnog perioda", rekao je Mahir Karić, napadač Radnika.

Radnik će na otvaranju sezone imati određenih kadrovskih problema. Nikola Popara se ponovo povredio na jednom od poslednjih treninga tako da na njega neće računati trener Petrović. Ostali su spremni za start lige a umjesto Popare priliku u startnoj postavi najverovatnije će dobiti Pavle Sušić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret se na Tušnju igra se od 17:30 sati.

Top Komentari

milivoje
Oooo merhaba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi