Karić: Sve osim pobjede za nas bi bio kiks

Iskusni napadač Olimpika

Karić: Sve osim pobjede za nas bi bio kiks

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika u nedjelju će odigrati susret sa Igmanom iz Konjica u okviru 18. kola Prve lige FBiH. Zbog snježnih padavina, koje su po ko zna koji put ove sezone "zarobile" bh. stadione, i jednima i drugima neprijatelj neće biti samo rival na drugoj strani nego i teški uslovi. 

Svejedno, na Otoci vrijedno rade i pripremaju se za utakmicu koja je od izuzetne važnosti iz prostog razloga što lider Zvijezda ima četiri boda više od drugoplasiranih Vukova sa Otoke, a nove bodove očekuju protiv Metalleghea koji gostuje na Banja Ilidži.

"Kakvi god da uslovi budu na nama je da radimo žestoko i da se fizički što bolje pripremimo za duel s timom kojeg respektujemo. Jedan od ukupno dva poraza u cijeloj sezoni Olimpik je doživio upravo u Konjicu i to je još jedan razlog da s oprezom uđemo u ovaj meč", kazao je Mahir Karić, iskusni napadač tima sa Otoke.

"Sve osim pobjede bio bi veliki kiks za nas. Nismo kompletni, nema golmana Bandovića, Osmanovića i Muminovića koji imaju po tri žuta kartona. Rovit je i Šćepanović koji vjerovatno neće biti spreman za cijeli meč. Ali, ovo momci koji su tu mogu odgovoriti zadacima", zaključio je Karić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi