Mladina potpisao ugovor sa Olimpikom

Mladi golman

Mladina potpisao ugovor sa Olimpikom

Mladi golman Olimpika Gianni Mladina danas je potpisao ugovor sa ovim federalnim prvoligašem.

U Olimpiku su bili zadovoljni onim što je Mladina pokazivao proteklih mjeseci, pa su ga tako odlučili nagraditi i time ujedno nastaviti sa praksom potpisivanja ugovora sa talentovanim fudbalerima iz omladinskog pogona.

Mladima je u omladinskim kategorijama prije nego što je došao u Olimpik nastupao za Sarajevo i Željezničar, a imao je priliku i da brani za omladinske selekcije reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Mladi golman je jedno vrijeme proveo i u kampu Dinama, koji ga prati već duži period.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Priliku za nastup u prvom timu će imati već tokom vikenda kada Olimpik na svom terenu dočekuje Igman iz Konjica u okviru 18. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi