Karim Benzema bi mogao u zatvor: Pokrenut je krivični postupak zbog ucjene saigrača snimkom seksa
Foto - EPA

Napadač Reala u problemu

Karim Benzema bi mogao u zatvor: Pokrenut je krivični postupak zbog ucjene saigrača snimkom seksa

M. Šljivak

Napadač madridskog Reala Karim Benzema našao se u ozbiljnom problemu.

Francusko tužilaštvo podnijelo je zahtjev za pokretanje krivičnog postupka protiv Benzema zbog saučesništva u pokušaju ucjene i ako bude proglašen krivim prijeti mu zatvorska kazna.

Benzema je 2015. godine priveden zbog ucjene saigrača iz nacionalne selekcije Mathieua Valbuene, snimkom seksa. Tada je pored Benzeme priveden i Djibril Cisse također pod optužbom za ucjenu.

Prema navodima iz optužnice Benzema i Cisse su u Valbueninom telefonu pronašli snimke seksa s nepoznatom osobom. Prijetili su mu da će objaviti snimke ako im ne isplati određenu sumu novca, a Benzema je bio taj koji je vodio operaciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je našao ljude koji će izvršiti ucjenu i prenosio je informacije Valbueni, te ga je uvjeravao da snimci zaista postoje i da bi mu najbolje bilo da plati traženi novac.

Napadač Reala je zbog ovog skandala ostao bez mjesta u reprezentaciji Francuske i selektori ga već godinama ne pozivaju, a sada bi mogao završiti iza rešetaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuanzebe
da lik nema para pa hajd ,i jest za zatvora ako je istina
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti