10

Komentari (10)

Adrian
Najbolji strijelac lige prvaka, la lige, pritom uzeo oba trofeja, Super kup Evrope, i Španije, to izgleda nije dovoljno da se osvoji ova nagrada od mafijaške organizacije zvana FIFA, dovoljno je samo dati 6 golova u prvenstu Frnacuske koje nije ni liga petice, i 5 gola na Svjetskom sa penala. To je za FIFU izgleda teže izvesti, nego recimo tri gola PSG-u, Chelsea-u, u Londonu, i tako dalje, Benzema nije jedini koji je pokraden, navikla je FIFA to.
cccccc
Tačo.. Sjetimo su samo kako su Ribery, Neuer i Messi bili pokradeni zbog Ronalda...
cccccc
Adrian
Messi hahahha, brukas se nemoj.
Chelsea1
Treba ga kazniti
Benzema,silovatelj i ucjenjivač.Kako on dobije ovoliki medijski prostor,ne kontam
YouTalkinToMe
Nemoj tako za brata benza govoriti da je silovatelj, on to nikada nije bio, barem zvanično se ne zna. On je samo pedofil budući da je ta rospica bila maloljetna ali je bila dobrovoljna yebačina i uredno je isplaćena od brata benza.
Labile
Šokiran sam, svijet više neće biti isti nakon objave!!!
vedin
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti