Obično svi ganjaju Benzemu i Modrića za sliku, a jučer su oni bili kao djeca kada su vidjeli legendu

Posjetio Real Madrid

Obično svi ganjaju Benzemu i Modrića za sliku, a jučer su oni bili kao djeca kada su vidjeli legendu

E. Čaušević

Karim Benzema i Luka Modrić su obično oni koje svi pokušavaju nakon utakmica zaustaviti kako bi zabilježili fotografiju za pamćenje, ali i zvijezde Real Madrida imaju svoje idole i ponašaju se kao djeca kada se oni pojave ispred njih. Tako je bilo i jučer nakon treninga Real Madrida, a upravo Benzema i Modrić su bili u centru pažnje.

Benzema i Modrić sigurno su najveće zvijezde koje Real Madrid trenutno ima u svom klubu i očekivano mnogi fanovi kada ih sretnu pokušavaju dobiti autogram ili fotografiju kako bi zauvijek zabilježili taj trenutak.

Za Benzemu i Modrića postalo je već normalno da su uvijek u centru pažnje, ali jučer se pokazalo da su i oni samo ljudi od krvi i mesa.

I najbolji fudbaleri na svijetu imaju svoje idole iz djetinjstva i sanjali su nekada sigurno da ih upoznaju, a bez obzira kolike su zvijezde oni danas kada se konačno sretnu i sami se počnu ponašati kao djeca.

Tako je bilo jučer s Benzemom i Modrićem kada se na treningu Real Madrida neočekivano pojavio legendarni Francesco Totti.

Legendarni igrač Rome stigao je u Madrid na poziv Carla Ancelottija, a igrači kraljevskog kluba bili su oduševljeni kada su vidjeli Tottija da je došao da ih posjeti.

Oglasi

Benzema i Modrić bili su među prvima koji su prišli da pozdrave Tottija, a odmah nakon toga zatražili su od klupskog fotografa da ih fotografiše sa najboljim igračem Rome svih vremena.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CrYIIVHLuZM/[/instagram]

Obojica su nakon toga objavili fotografije na društvenim mrežama i nisu krili koliko su sretni što su upoznali jednog od svojih fudbalskih idola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Poznato je da je Totti svojevremeno bio na korak od potpisa za Real Madrid, ali je jedan od rijetkih koji je odbio poziv kraljevskog kluba i tada je ostao u Romi u kojoj je i završio svoju nevjerovatnu karijeru.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Milfhunter
Modrić i Totti poznaju se već dugo godina, nije ga jučer upoznao, kakve sve gluposti se pišu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi