Kakav šok u Parizu: Povrijeđen Karim Benzema!
Foto - Screenshot

Morao napustiti igru

Kakav šok u Parizu: Povrijeđen Karim Benzema!

M. Šljivak

Veliki šok zadesio je večeras reprezentaciju Francuske i njene navijače.

Napadač Real Madrida Karim Benzema povrijedio se na prijateljskom meču protiv Bugarske i morao je napustiti igru u finišu prvog poluvremena.

Benzema je nezgodno doskočio nakon jednog pokušaja glavom. Odmah se požalio na bol u koljenu, pokušao je nastaviti, ali nije mogao.

U finišu prvog poluvremena Benzema je zatražio izmjenu, sjeo je na teren i Didier Deschamps nije imao drugog izbora nego da uvede Oliviera Girouda.

Benzemi je po svemu sudeći stradalo koljeno. Ljekarska služba mu je odmah priskočila u pomoć i svakako se nadamo da povreda nije ozbiljnije prirode, ali slike napadača Reala su zabrinjavajuće.

Fenomenalni napadač se nakon šest godina vratio u reprezentaciju Francuske. Trebao je da predvodi ovu ekipu na Euru i vidjet ćemo hoće li na kraju tamo i zaigrati.

Francuzi su na Euru smješteni u grupu sa Njemačkom, Mađarskom i Portugalom.

Benzema je večeras igrao svoju 83. utakmicu za nacionalni tim i zabio je 27 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1581831304
Opet imaju najbolju repku
4 0
user1571956549
E jbga... Steta...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi