Napadač Reala u nacionalnom timu nakon šest godina

Benzema imao 'muški razgovor' sa Deschampsom: Presretan sam!

7

Komentari (7)

Mele
Ne otpisujte Portugal, mogli bi Francuska ili Njemacka ispasti u grupnoj fazi..
mosaljozemosaplavo
ove godine englezi uzimaju hladno
capslockenter
Vazda su po imenima strah i trepet, al nikad ne ispune očekivanja ni blizu..
mosaljozemosaplavo
ma ove sezone ako ne osvoje stvarno ne znam, sada pogotovo sa mountom, fodenom, grealishem, kanom, sterlingom, ma more dobrih igraca imaju, bekove i krila ubjedljivo najbolja.
Kukiiiii
Englezi ne bi mogli nas dobiti, slabo vi momci fudbal pratite. Najbolji engleski fudbaler vardy, i to im je vrh. Kakvo uzimanje kakvi bakraci, ako grupu prodju i njima i vama skidam kapu ??
mosaljozemosaplavo
@Adebayor9 sta je to nogomet? To ljudi iz fife i uefe ne ocjenjuju pravilno igrace? Po meni je tvoj komentar potpuno nebulozan a i sada ovo prvenstvo to dokazuje.
mosaljozemosaplavo
Pa koliko znam ti si replicirao na moju poruku u negativnom kontekstu s obzirom da sam u pravu, trebao bi reci da si pogriješio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.