Benzema osuo paljbu nakon sramote u El Clasicu: "Probudim se, a oni igraju FIFA-u i piju"

Kapiten Real Madrida nije štedio saigrače

Benzema osuo paljbu nakon sramote u El Clasicu: "Probudim se, a oni igraju FIFA-u i piju"

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć je razočarao svoje navijače jer je na Santiago Bernabeu sa 4:0 poražen od ljutog rivlaa Barcelone.

Kraljevski klub je odigrao jednu od najslabijih utakmica u ovoj sezoni i Barcelona ih je u potpunosti nadigrala u svim segmentima igre. Katalonci su slavili sa 4:0, a rezultat je mogao čak biti i još ubjedljiviji.

Carlo Ancelotti je eksperimentisao s formacijom nakon što nije mogao računati na povrijeđenog Karima Benzemu, a pokazalo su da su formacije 4-4-3 i 3-5-2 bile potpuni promašaj.

Italijanski stručnjak odlučio je da Benzema neće igrati zbog lakše povrede i da je bitnije da bude spreman za finiš sezone, a izostanak francuskog napadača se itekako osjetio.

Pokazalo se da je Benzema daleko najbolji igrač Real Madrida već nekoliko sezona, te da bez njega jednostavno Ancelotti nema rješenja u napadu.

Poraz od Barcelone je potresao i Benzemu koji je pratio utakmicu, a svi su bili iznenađeni kada je javno odlučio da prozove svoje saigrače zbog očajne predstave u El Clasicu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Večerašnji sramotni poraz protiv Barcelone se desio jer smo ih podcijenili. Jučer kada sam se probudio vidio sam da Vinicius i Casemiro zajedno piju i igraju FIFA-u. Pitao sam ih zašto se ne odmaraju prije važne utakmice, a Vinicius je odgovorio 'Nema potrebe, Barcelona je bez Messija'", izjavio je Benzema.

[twitter]https://twitter.com/ESPN_CF/status/1505697560014606338[/twitter]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Ko je ovaj? Je*es ovog nebitnog fudbalercica, nego sta rade djeno uscuplic i njegova premlacena pastva i dudic fedja kojeg taslaci Amar Beca?
0 12
KB9
Hahahhahahahahahhahahahhahahahahahahha Ne mogu da vjerujem da je neko ovo objavio....a jos vise ne mogu da vjerujem da ima neko ko ce povjerovati u ovo hahahahhaahhahahahahah
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi