Provocirali su Viniciusa cijelu utakmicu, a kamere su snimile šta mu je Eric Garcia rekao

Defanzivci Barcelone su uživali sinoć

Provocirali su Viniciusa cijelu utakmicu, a kamere su snimile šta mu je Eric Garcia rekao

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć oduševila svoje navijače jer je u gostima pobijedila ljutog rivala Real Madrid sa 4:0.

Barcelona je odigrala odličan meč na Santiago Bernabeu i uspjela je da ubjedljivo pobijedi kraljevski klub sa 4:0, a da stvar bude gora za Real poraz je mogao biti još veći jer je Barca propustila nekoliko zicera.

Ponovo se pokazalo da je Xavi Hernandez donio veliku promjenu nakon što je preuzeo klupu katalonskog kluba, te je Barcelona na putu da se konačno vrati u sami vrh evropskog fudbala.

Barcelona je sinoć u potpunosti nadigrala Kraljeve, a konačno je i odbana bila na visini zadatka. Igrači Reala nisu mogli doći do izražaja, te su uspjeli da zaustave čak i brzonogog Viniciusa Juniora.

Vinicius je u finišu prvog dijela pokušao iznuditi penal naivnim simuliranjem zbog čega se počeo svađati s pojedinim igračima Barcelone zbog toga, ali su se strasti smirili.

Do kraja utakmice Vinicius je bio na meti defanzivaca Barcelone, a u tome su prednjačili Gerard Pique i Eric Garcia koji su konstantno dobacivali Brazilcu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kamere su uspjele da zabilježe trenutak kada je Garcia dozivao Viniciusa, a kada se igrač Real Madrida okrenuo prema njemu rekao mu je: "Hej ti, Zlata lopta te čeka naredne sezone! Zlatna lopta, je li tako?", poručio je Garcia.

[twitter]https://twitter.com/manuelsuarez__/status/1505680811252670467[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Real odmorio pola ekipe, izveo drugi sastav, ovi se digli kao da su kup uefa osvojili
1 4
Goran86
Mogao mu je reci da je stoper buducnosti Barse
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi