Karius opet upao u probleme: "Bolje mu je da se mani Instagrama!"
Njemački golman baš i nema najbolji status u Bešiktašu za sada, ali sam je kriv za to...

Kod njega je uvijek turbulentno

Karius opet upao u probleme: "Bolje mu je da se mani Instagrama!"

Njemački golman Loris Karius nije baš na najbolji način započeo svoju epizodu u turskom Bešiktašu, za koji je do sada branio na sedam utakmica.

Samo jedan clean sheet i osam primljenih golova, od kojih su neki bili baš bizarni, ponovo su doveli Kariusa u centar pažnje ali ne baš po dobrom.

Navodno će Karius sljedeću utakmicu Bešiktaša u Evropskoj ligi protiv Genka presjediti na klupi, a na gol bi ponovo trebao stati Tolga Zengin.

Osim toga, Kariusa u Bešiktašu kritikuju i zbog toga što je za sada više posvećen promovisanju na društvenim mrežama, nego što je zapravo fokusiran na fudbal. Naravno, ni čelnicima kluba nisu promakle sve afere sa kojekakvim djevojkama koje je imao za ovaj kratki period u Istanbulu, pa Karius trenutno baš i ne uživa najbolji status u klubu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

O njemu su govorile mnoge osobe iz svijeta sporta, između ostalog i bivši njemački golman Uli Stein, koji je radio kao trener golmana u Nigeriji i Azerbejdžanu.

"Karius, izgleda, misli da je važnije da se slika, nego da brani. Moj mu je savjet da se mani Instagrama i ostalih društvenih mreža, te da se dobro posveti fudbalu. Trebaju mu barem dvije odlične sezone da bi se vratio među najbolje golmane", rekao je Stein.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi