Karius spakovao kofere, sutra napušta Liverpool

Njemački golman na ljekarskim pregledima u Bešiktašu

Karius spakovao kofere, sutra napušta Liverpool

Kada je ovog ljeta Brazilac Alisson stigao na Anifeld postalo je jasno da čelnici Liverpoola više nemaju strpljenja za Lorisa Kariusa.

Njemački golman je "zavio u crno" navijače Liverpoola u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida, pa se njegov odlazak sa Anfielda i očekivao već neko vrijeme.

Posljednjih dana su se pojavile špekulacije da će on karijeru nastaviti u Turskoj, a danas dopisnik britanskog Daily Mirrora David Maddock saopštava da će Karius sutra otputovati za Istanbul kako bi realizovao svoj transfer u Bešiktaš.

Karius će u Istanbulu obaviti ljekarske preglede, a očekuje se da bi trebao biti zvanično predstavljen kao novi golman Bešiktaša u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ovaj 25-godišnjak će u Bešiktaš stići na dvogodišnju posudbu, a Bešiktaš će nakon isteka iste platiti 9.5 miliona funti za otkup njegovog ugovora ukoliko on skupi više od 50% nastupa za to vrijeme i ako klub iz Istanbula izbori učešće u evropskim takmičenjima.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi