Kariusova noćna mora se nastavlja: Bolje mu je da se ne vraća u Istanbul!
Foto: Screenshot

Šta radi ovaj čovjek?

Kariusova noćna mora se nastavlja: Bolje mu je da se ne vraća u Istanbul!

Bešiktaš večeras gostuje Norveškoj kod Sarpsborga i već nakon šest minuta igre gubi sa 2:0 u utakmici petog kola grupne faze Lige Evrope.

Ukoliko Bešiktaš izgubi ovu utakmicu, što bi ga izbacilo iz igre za nokaut fazu Lige Evrope, golman Bešiktaša Loris Karius će biti na meti gnjeva navijača turskog kluba.

Prvi gol je Sarpsborg postigao preko Rashada i to nakon što je bivši golman Liverpoola istrčao sa gola vjerovatno vjerujući da može prije fudbalera Sarpsborga stići do lopte.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Drugi gol je Bešiktaš primio nakon sjajnog udarca Heintza koji je lobovao Kariusa. I u ovoj situaciji je Karius bio neoprezan i stajao daleko od linije gola.

Top Komentari

cako
Jedan od najgorih golmana u historiji! Čelnici Bešiktaša su očigledno priglupi.
10 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti