"Prvo kafa, pa da pročitam ova sr..a"
Liverpool je njemačkog golmana poslao na dvogodišnju pozajmicu u redove Bešiktaša koji će nakon toga imati pravo da otkupi ugovor od Redsa (Foto: EPA)

Loris Karius sasvim iskren

"Prvo kafa, pa da pročitam ova sr..a"

M. Šljivak

Evropski mediji u prethodnih nekoliko mjeseci konstantno pišu o njemačkom golmanu Lorisu Kariusu.

On je u žižu javnosti stigao nakon što je napravio dvije velike greške u finalu Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola, a engleski klub ga je na početku ove sezone odlučio posuditi Bešiktašu.

Jučer su mnogobrojni mediji objavili kako je Bešiktaš odlučio da ga nakon samo tri mjeseca vrati na Anfield, pa se Karius odlučio oglasiti.

Na Instagram je postavio fotografiju na kojoj uživa u kafi, a zatim je napisao:

"Prvo kafa, pa da pročitam ova medijska sranja"...

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Nijemac je i u dresu istanbulskog tima napravio nekoliko početničkih grešaka, ali mnogo manji u odnosu na ono šta je radio u finalu Lige prvaka.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije