Kariusu se ponovo smije kompletna Evropa
Njemački golman se ne može oporaviti od kikseva koje je napravio u finalu Lige prvaka kada je stajao na golu Liverpoola protiv Real Madrida. Tada je častio Kraljeve, a sada časti redom u dresu Bešiktaša

Njemački golman jednostavno nema sreće

Kariusu se ponovo smije kompletna Evropa

M. Šljivak

Loris Karius sinoć je lošim intervencijama ponovo častio protivnika.

Golman Bešiktaša je napravio dvije velike greške na otvaranju utakmice protiv norveškog Sarpsborga i primio je dva gola.

Srećom po njemačkog golmana istanbulski velikan je uspio da preokrene i da slavi pobjedu od 2:3, a greške kod gola nisu jedino što je Karius napravio.

Imao je Nijemac sreće da u jednoj situaciji lopta nije išla prema mreži. Umjesto da je uhvati bez ikakvih problema što bi svaki golman na svijetu napraviom, on je Sarpsborgu poklonio korner.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Srećom lopta nije išla u gol jer bi sigurno završila u mreži, a Karius bi se dodatno obrukao u još jednoj noći za zaborav.

Top Komentari

Slay
Ne da nema srece, nego nema pojma!
12 1
Mr.Balboa
Sa ovim tipom ba nesto nije uredu,zaista mi nije jasan covjek,pa da dovedes golmana bilo kojeg iz nase PL nebi ovakve greske pravio cccc!!!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi