Karma je ku*va: Suareza stigle kletve, a sve je počelo "one noći"

Gubi finale za finalom

Karma je ku*va: Suareza stigle kletve, a sve je počelo "one noći"

Edmir Škorić

Kada je Luis Suarez promašio penal i Urugvaj eliminisao iz Copa Americe, krenuo je da histeriše, nije mogao da sakrije suze...

Urugvaj je bio bolji od Perua, ali je ostao bez polufinala. Jedini promašeni penal izveo je Suarez. Vidljiva je bila tuga na njegovom licu, suze su same tekle, a mnogi su se odmah sjetili situacije s meča Barcelona - Liverpool.

Kada je slavio gol Messija za 3:0 na Nou Campu u Ligi prvaka protiv Liverpoola, unio se u lice Andrewu Robertsonu, beku Redsa, no kasnije mu se sve odbija o glavu.

Jednostavno, osvetilo mu se to što je bio bahat. Iako je Barca tada slavila s 3:0, na Anfieldu je u revanšu izgubila 4:0 i Suarez je to opisao kao jedan od najgorih trenutaka u životu.

Uslijedio je kasnije i poraz od Valencije u finalu Kupa kralja, a evo sada i u četvrtfinalu Cope s Urugvajom od Perua. Suareza stižu kletve, karma je ku*va...

Top Komentari

VelaHavle
Konju novinarski... nije mu se unio bez razloga... taj Robertson je cijelu utakmicu provocirao Mesija i Suareza, i radio prljave faule
10 0
teddy sheringham
Kakve veze ima karma veze sa ove dvije utakmice? Znate li vi uopšte šta je karma? Uostalom koristiti ovaj rječnik čak i sa * je neprikladan za jedan ozbiljan sportski portal. A ovako, kao da Avaz čitam.
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi