Odgovor iz FK Olimpik na zahtjev Veleža o povećanju broja ulaznica

"Kasno su nam poslali dopis..."

14

Komentari (14)

Mostar
Ma oni su nsjkopleksirinija nacija I klub M.U.S.V.D.G umrite mater vam jebem seljacku
GMOKokosh
znas li ti uopste sta znaci rijec nacija. Olimpik najiskomplekiranija nacija...hahah pa ne vjerujem sta citam
Mostar
Sta od seravog tima ocekivat seljoberi kompleksasi M.U.S.V.D.G
blacky
Sram vas bilo ,lijepi strah,Olimpik ima 2 navijaca i to je upitno. Rodzeni doci ce i vasa braca HZ da vas podrze niste sami.
rodjak
kako je kasno, pa jucer su rekli koliko ce karata kome darti,kada smo to dopis trebali poslati prije mjesec dana ???Ima jos dovoljno(5 dana) do utakmce mojne se izvlaciti na tu foru.I sta se imaju sa policijom dogovarati oko gostujucih navijaca,policiji trebaju samo informacije koliko dolazi gostujucih navijaca da se mogu pripremiti,policija sa tim nema nista.Smjesni ste vukovi.I ovo imamo pravo da trazimo vise karata jer fino pise tamo, da ako u sektoru za gostujuce navijace ima vise stolica od 5% kapaciteta stadiona(a svugdje pise da je kapacitet Otoke 5 000 a ne 3 000 kao sto domaci govore)onda nam moraju dati ulaznice za sve ta mjesta u gostujucem sektoru ETOOOOO NASSSSSS VUKOVIIIII DRZITE SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ;)
mirza24
Daj pobjedite velez ja mislim da nece tri dana spavat ovi velezovci
nemozetako
Pa ev od vcrs ne spavamo, 4 dana do tekme hahahhaha
mirza24
hahahaha tako je
nemozetako
Valja mjesecima cekati vasa opravdanja kada 1.6 zavrsite 2 na tabeli.
ArminA
Ne mogu da vjerujem kako smo zaostali.Policija se vise pita o sportu nego bilo ko. Policija je tu da sprijeci incident tako sto ce poduzeti mjere sve po propisu a ne da uskracujete navijacima dolazak nebitno koje ekipe. Policiji je lakse zabraniti dolazak navijaca nego da radi svoj posao ,ko ce raditi treba kafe ispijati...
starmac
Govna jedna.Ako Bog da poslije nedeljne utakmice koju gubite tako ce te se i ugasiti.Govna jedna SELIMOVICEVA.
nejeditrice
Klub koji služi samo za pranje para!
zvjezdan10
da ih dodje 30 opet ih ima više nego navijača olimpika
1981mostar
Kasno 5 dana pred utakmicu? Hahaha, jedva cekam da vas ugasimo i posaljemo na smetljiste historije :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.