23

Komentari (23)

dedizator
Sve sami stručnjaci, jedva čekate gdje da se istresete. Pa kakvi scena u svijetu se desi pa se iskulira, ali bošnjo mora dobro utvrditi gradivo. Postoji sud za ovakve stvari, ali to niste vi - trolovi.
karlhajncbrazzzo
Lože vas Danci. Pa šta ako je uklizao? Vidio sam mali milion gorih startova od ovoga pa nikom ništa. Ako je prijateljska utakmica ne znači da ih treba pustiti da nam napune mrežu do vrha. Ne, tako ne može, igraš fudbal i snosiš odgovornost da ti noge mogu biti polomljene. Sudac je zasluženo pokazao žuti karton i kraj priče.
celikze
ima on sta da kaze dansko fasisticko smece...da nisam imao sa njima poslovnu saradnju nebih nikada saznao koji prljavi pogani narod...a njihovi startovi jos se smiju kao nisu oni nista a idu klizeci i drzi nogu u zraku...zasto uvijek kicmu povijati...vidjeli ste u prvom pol onog zuce poceo Ahmedhodzicu nesto otrese ga momak i onda nesto sudiji place...Ahmedhodzic ce biti ala Spaha i protiv francuza se neboji dueala tako i treba...upamtite danci i skandinavci su dno dna smece i hit-ler bi im pozavidio...ovaj zujan bi uletio neka su i treba muski...
Edin
Kad vec komentarisemo faulove, pa start Hadziahmetovica je jos gori! Izvrnu faci zglob! Tu tek vidis tehnicku nemoc i svu slabost bih fudbala. Pogresan prijem, neodigravanje pasa, dakle pogresna odluka, pa pogreska tehnicka kod driblinga, pa klizeci.... Djeci u BiH, a pogotovo u gradu Sarajevu treba zabraniti klizece startove!!! Ja da sam trener, cvoke i paluze bi im lupo zbog klizecih....
Edin
Ne zna on jarane drugacije, bolje. On je iz Premijer lige.Tu nema faula dok ne pukne kost!!! Imas srece sto ti nije BiH sudija sudio
Petraaa
Nije kriv Nukić već ovaj što ga vodi..
WOLF20
Nukic i Prevljak usli samo da udaraju
_ZIJAGA_
SELJAK iz SIMINOG HANA..
makelele
I ja sam poludio majkem, kakva seljačina neotesena i bez empatije. Ne znam sta je htio pokazat sa onim debilnim uklizavanjem u 90 i nekoj minuti prijateljske utakmice.
user1610286185
Htio pokazati kolika je seljacina, veci seljacina od citavog svog kluba
Edin Merlin
Balkansko periferijsko govedo. Kakva liga takva reprezentacija. Ko zadnji izadje neka ugasi svjetlo !
Velez.Red
Manager
Nukic je konj marke dorat
snupi
Ne vrijedjaj dorate, to su plemenite zivotinje.
E.Car
Ako je to tako bilo kao što reče ovaj trener onda je Nukić pravi kloc, nisam gledao pa ne mogu tačno suditi. Ali čovjek treba da igra EP za 7 dana pa misli malo glavom konju.
Gvardijan
Bas taki je bilo.Malo je reci da je bio idiotski start.
Pikachu11
Moj treneru taj hajvan ti igra za simin han nemoj se nista cudit.
Chico
Igrac ciji je nastup kupljen porazom Tuzle u predzadnjem kolu kao i "rukom" Sisoje u IO saveza, nije znao ni gdje se nalazi. Ni on ne vjeruje da ga je neko zovnuo da igra za reprezentaciju. Ne zamjerite mu.
Ajax11
Ja bi uletio i fino bi ga stocirao! Koji hajvan i pravi kloc
Gdje igra taj Nukic, nikad nisam cuo za njega.
kurjak
@Nogometas Pa nisi ni mogao čuti za anonimusa kojeg Azmir Husić gura, seljanče iz Simin hana.
Buzim83
U pravu je čovjek, zbog nepotrebna i glupa starta od nekog anonimusa da čovjek zijani prvenstvo,
Chico
Igrac ciji je nastup kupljen porazom Tuzle u predzadnjem kolu kao i "rukom" Sisoje u IO saveza, nije znao ni gdje se nalazi. Ni in ne vjeruje da ga je neko zovnuo da igra za reprezentaciju. Ne zamjerite mu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.