Katalonski magazin provocira Kraljeve: Prosječna ocjena 6,1!

Ni deset pogodaka nije dovoljno

Katalonski magazin provocira Kraljeve: Prosječna ocjena 6,1!

Fudbaleri Real Madrida su iskalili sav svoj bijes na sirotom Rayu Vallecanu, koji je Santiago Berbabeu napustio sa deset golova u svojoj mreži.

Iako se ne viđa često da igrači jednog tima za 90 minuta postignu dvocifren broj golova, jučerašnja partija kraljevskog kluba nije nimalo impresionirala urednike Sporta, magazina čije je sjedište u Kataloniji.

Tako je ovaj sportski list dao vrlo zanimljive ocjene za igrače Ral Madrida, prema kojim je naprimjer Pepe 'nagrađen' ocjenom 4, dok je dvostruki strijelac Cristiano Ronaldo dobio ocjenu 6.

Sport je bio darežljiv samo prema četverostrukom strijelcu Garethu Baleu (9), a dobro su prošli još Benzema (7), koji je postigao tri gola, te James Rodriguez (7).

Prosječna ocjena za igrače Real Madrida bila je pomalo smiješnih 6,1 a, usporedbe radi, za goste iz Vallecana ona je iznosila 5,2. Ko bi rekao da je rezultat bio 10:2...

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.