"Osjećamo se zlostavljano. Poniženi smo. Ovo je sramota"

Trener Raya Vallecana bio je ogorčen nakon susreta s Realom

"Osjećamo se zlostavljano. Poniženi smo. Ovo je sramota"

S. Bošković

Rayo Vallecano danas je na Santiago Bernabeu doživio rezultatsku katastrofu i poražen je s nevjerovatnih 10:2. 

Paco Jilmez, trener Raya, imao je šta reći nakon utakmice: 

"Španski fudbal je izgubio kredibilitet. Ovo je sramotno. Osjećamo se poniženo i zlostavljano. Ovo ne priliči Real Madridu, niti fudbalu u Španiji", rekao je Jilmez, te je još dodao: 

"Danas nitko nije slavio. Svi smo izgubili. Sramota i nepoštovanja. Ovakve stvari se dešavaju i nadam se da ih neću vidjeti više nigdje", zaključio je trener poraženog tima. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid je još samo jednom u historiji postigao dvocifreni broj pogodaka u utakmici. Davne, 1960. godine kraljevski klub je u La Ligi savladao Elche 11:2. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.