4

Komentari (4)

Pitam se sta ce biti sa tim stadionima poslie tog svjetckog prvenstva u Kataru, stadioni ce biti takoreci napusteni i nikad vise ti stadioni nece biti iskorisceni u svom punom kapacitetu.
Kladionicar_iz_mira
Odlican stadion, na pravom mjestu. Puni seru ovi novinari. Kad je u centru - ne valja, na moru - ne valja, izvan grada - ne valja. Cine sve ne bili oblatili Katar.
bazaorao
Čuj, zbog ljudskih prava! Evo imamo mi ovdje u Bosni ljudska prava, imamo *****e, imamo kriminalce, narkomane...Imamo pravo da nas političari u zdrav mozak...Pa što onda svaki stručnjak iz bilo koje oblasti sanja da ide u tu zemlju bez ljudskih prava? Zavidnost je bolest.
denimen9
Ljepota od stadiona, ma šta god sirotinja o njemu pričala..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti