Katastrofalna greška Viviana i Pavoletti donijeli Cagliariju bod protiv Sampdorije

Serija A, 16. kolo

Katastrofalna greška Viviana i Pavoletti donijeli Cagliariju bod protiv Sampdorije

Cagliari je na svom terenu ogostio Sampdoriju i uprkos tome što je nakon 19 minuta gubio sa 0:2 uspio doći do 2:2 i jednog boda.

Gosti su do vodstva od 0:2 uspjeli stići u razmaku od svega sedam minuta, golovima u 12. i 19. minuti, a oba puta je pogodio Quagliarella na asistenciju Ramireza.

Rezultatom 0:2 se otišlo na odmor, ali u drugom poluvremenu Cagliari stiže do poravnanja.

Prvo je golman gostiju Viviano u 56. minuti napravio kardinalnu grešku i poklonio gol Cagliariju. Naime, on je pokušao ispucati jednu povratnu loptu, ali je pogodio fudbalera domaćih Fariasa u leđa, a lopta se odbila u gol.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Samo četiri minute kasnije domaći stižu i do izjednačenja. Ovaj put je Viviano bio nemoćan, a strijelac gola za 2:2 je bio Pavoletti.

Do kraja su obje ekipe imale nekoliko opasnih akcija, ali golova više nije bilo, pa je susret završen neriješenim rezultatom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi