Zanimljiva situacija: Ujutro dobio čestitku kluba za rođendan, uvečer stigao raskid saradnje
Foto - Instagram

Veznjak dobio otkaz

Zanimljiva situacija: Ujutro dobio čestitku kluba za rođendan, uvečer stigao raskid saradnje

M. Šljivak

Turski Kayserispor raskinuo je saradnju sa veznim fudbalerom Hasanom Huseyinom Acarom.

Ovaj fudbaler jučer je proslavio 26. rođendan. Klub mu je čestitao na društvenim mrežama, ali ubrzo je stigla odluka o raskidu saradnje, što je i potvrđeno:

"Saradnja sa Hasanom Huseyinom Acarom je raskinuta. Želimo mu sve najbolje u budućoj karijeri", kratko je saopštio klub.

Više o svemu je otkrio trener kluba Samet Aybaba.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Prišao mi je prije dva dana i rekao da ima privatnih problema. istakao je kako ne može pomoći timu zbog tih problema. Prenio sam predsjedniku njegove riječi i lako su se dogovorili. Želim mu svu sreću u životu. Ovakve stvari se dešavaju, pogotovo mladim igračima kao što je on. Nadam se da će uspjeti gdje god da nastavi karijeru", rekao je Aybaba.

Acar je član Kayserispora postao 2018. godine. Za klub je nastupio 55 puta i postigao je sedam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti