Kazlagić na centru u Simin Hanu, Musić u Mostaru

Službena lica 19. kola Prve lige FBiH

Kazlagić na centru u Simin Hanu, Musić u Mostaru

Samir Mlaćo

U subotu se igra svih osam susreta 19. kola Prve lige Federacije BiH. Očekuje nas mnogo uzbuđenja, a derbi se igra u Simin Hanu gdje će Sloga ugostiti Olimpik. 

Pravdu na ovom meču će dijeliti Mirza Kazlagić sa Cazina sa svojim pomoćnicima Almirom Huskićem iz Bugojna i Edinom Zjakićem iz Bihaća. Četvrti sudija je Adnan Kasupović iz Bihaća, dok je delegat Seadin Badić iz Cazina. Posmatrač suđenja je Muamer Bureković (Zenica).

Zanimljivo će biti u Mostaru gdje će snage odmjeriti Velež i Orašje. Na centru će se naći Admir Musić iz Sarajeva, dok su njegovi pomoćnici Edis Šesto i Sanel Herceglija, također iz Sarajeva. Četvrti sudija je Marin Pavlović iz Ljubuškog.

Službena lica 19. kola Prve lige Federacije BiH:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi