Kazna Reala bi mu mogla biti najmanji problem: La Liga sprema kaznu za Luku Jovića!

Novi problemi

Kazna Reala bi mu mogla biti najmanji problem: La Liga sprema kaznu za Luku Jovića!

Esmer Oštraković

Nakon što je ponovo prekršio pravila izolacije, napadač Real Madrida, Luka Jović, nalazi se u velikim problemima.

Naime, on je na Instagram objavio fotografiju kako roštilaj sa prijateljima, te je očigledno da je prekršio sve postavljene protokole.

Nije to prvi put ovom nogometašu da uradi neku od stvari koja krši protokol, pa je jasno da mu se sprema kazna od njegovog kluba.

Ipak, to možda neće biti sve, jer kako navode španski mediji, kaznu spremaju i čelnici La Lige, ali još uvijek nije poznato kakva će kazna biti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jović je svojim postupkom ugrozio nastavak prvenstva u Španiji, jer je La Liga od Vlade dobila jasnu naznaku da je jedan od glavnih uslova za nastavak prvenstva poštovanje protokola o distanciranju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi