Kćerka "bogalja" uzdrmala Rim pred veliki derbi: Isperite ta prljava usta i stidite se do vječnosti

Transparent navijača Lazija digao grad na noge

Kćerka "bogalja" uzdrmala Rim pred veliki derbi: Isperite ta prljava usta i stidite se do vječnosti

Edmir Škorić

Francesco Rocca legenda je Rome i čovjek koji je u mladim danima doživio tešku povredu, nešto što je nedavno iskusio aktivni igrač rimskog kluba Nicolo Zaniolo.

Roma i Lazio večeras igraju derbi Rima, a dan prije utakmice u trening kampu Trigorija osvanula je bizarna poruka od strane navijača Lazija.

Naime, navijači Lazija su posvetili zaista pogrdnu parolu Zaniolu koji je nedavno operisao križne ligamente te ga čeka višemjesečna pauza.

"Zaniolo kao Rocco...Bogalj iz Rome", napisali su navijači Lazija.

Sada se oglasila i Francesvoca kćerka Chira Rocca, koja je bila jako ljuta vidjevši šta su napravili njeni sugrađani i navijači Lazija, koji su zaista bezmoralni i to često pokazuju.

"Da li se sada bolje osjećate? Osjećate li vas to jačima i pametnijima? Super ako je tako. Nažalost, moram da dijelim prostor s vama. Vi ste odron kao ljudska bića. Ne radi se o Romi ili Laziju, ono što je napisano izvan kampa Trigorije je neusporedivi dokaz koliko je današnje društvo bolesno, što čak i lijepu igru poput nogometa, za koju je neko dao svoj život, možete transformirati u bolesno mjesto gdje nema solidarnosti, humanosti već samo nasilja", napisala je Chira na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Vjerovatno oni koji su napisai takvo nešto nemaju pojma o teškim mukama vezanim za povredu, nemaju pojma kroz šta je moj otac prošao, što sada Nicolo prolazi. Ovo je kukavička gesta. Povreda pretrpljena u mladoj dobi, što su doživjeli moj otac i Zaniolo, neizbrisiv je znak o kojem se niko ne smije usuditi govoriti. Zaniolo će se oporaviti i mi smo svi uz njega. Moj otac je prekrasna osoba, ratnik o kojem nemate pojma, čak i ako je 'bogalj', kako ga definirate. Isperite ta prljava usta i sramite se do vječnosti", dodala je kćerka nekadašnjeg igrača Rome.

Inače, derbi se igra večeras u 18 sat, a OVDJE pogledajte ponudu i najbolje kvote.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi_Strumf
Primitivci ko fukare
1 3
VelaHavle
E zbog ovih stvari debili nece biti prvaci.. steta, bolje oni nego Juve i Inter
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi