Keisuke Honda objavio da se vraća u Holandiju: Od sutra sam na treningu...
Honda će od sutra trenirati sa Vitesseom

Japanac je već neko vrijeme slobodan igrač

Keisuke Honda objavio da se vraća u Holandiju: Od sutra sam na treningu...

S. Pašalić

Nekadašnji igrač Milana, Keisuke Honda je od juna u potrazi za novim klubom nakon što je naputio australski Melbourne Victory.

Od tada je 33-godišnji Japanac slobodan igrač, a nedavno je izgledalo da je baš očajan u potrazi za novim angažmanom.

Honda se prvo ponudio Manchester Unitedu i poručio da bi došao da igra i besplatno, a onda je i Milanu poslao poruku da ga mogu pozvati u svakom trenutku.

Ipak, niti jedan od ova dva kluba se nije javio Japancu, a on je sada na svom Twitter profilu objavio da će se sutra pridružiti treningu holandskog kluba Vitessea.

"Od sutra ću se pridružiti Vitesse treningu. Hvala Vitesse. Osjećam se isto kao i prije 12 godina kad sam tek počinjao", napisao je Honda.

Japanac je već igrao u Holandiji za Venlo, a nakon toga je prešao u ruski CSKA za koji je odigrao 127 utakmica ipostigao je 28 golova prije nego što je potpisao za Milan.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi