Kek: Dogodilo se i to čudo

Rijeka slavila na Maksimiru

Kek: Dogodilo se i to čudo

Samir Mlaćo

Nakon pobjede nad velikim rivalom Hajdukom, Dinamo je danas na svom Maksimiru dočekao Rijeku. Riječani su na kraju zasluženo slavili pogotkom Acostya u 39. minuti, te dodatno zakomplikovali situaciju u borbi za prvo mjesto.

Razlika na tabeli sada je šest bodova, a trener Rijeke Matjaž Kek bio je posebno zadovoljan nakon meča. Po prvi put je kao trener slavio u Maksimiru.

"Lijepo je pobijediti u Maksimiru. Evo i to čudo se dogodilo da ekipa koju vodim pobijedi u prvenstvu u Maksimiru. Ako ću biti iskren, znali smo puno bolje igrati pa smo stradali. Čestitam igračima, uvijek je vrijedno pobijediti u Maksimiru", kazao je Kek nakon meča.

Treba istaći da je Rijeka u posljednjih pet utakmica upisala četiri pobjede i jedan poraz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi