Kenan Handžić: Mislim da imamo snage i znanja da izborimo Premijer ligu
Karijeru počeo u FK Sarajevo.

Dolazi iz FK Krupa

Kenan Handžić: Mislim da imamo snage i znanja da izborimo Premijer ligu

S. Mlaćo

Nakon Dalibora Pandže, Olimpik je danas dobio novo pojačanje za drugi dio sezone Pve lige FBiH.

Naime, na Otoku je stigao Kenan Handžić, koji je proteklu polusezonu proveo u redovima FK Krupa, a karijeru je počeo u FK Sarajevo.

Veznjaku će ovo biti drugi boravak na Otoci s obzirom na to da je već nastupao u periodu od početka 2014. godine do sredine 2016. godine, a bio je i dio generacije koja je osvojila Kup BiH.

"Nisam puno razmišljao nakon što smo ostvarili kontakt. Olimpik je klub za koji me vežu lijepe uspomene, u ovom klubu sam osvojio Kup BiH i drago mi je da su nam se ambicije poklopile i da ću nosti dres Olimpika u narednom periodu. Cilj je jasan, a to je povratak u Premijer ligu BiH i mislim da imamo snage i znanja da to i ostvarimo", rekao je Handžić nakon potpisa ugovora sa Olimpikom.

Promo

Top Komentari

velez mo
OVO JE ZA NAS ODLICNO,DOVESTI 3 POJACANJA KOJA ZAJEDNO IMAJU 100 GODINA I KOJA SE NISU USPJELA NAMETNUTI U VRLO LOSIM PREMIER LIGASKIM EKIPAMA OD KOJIH SMO MI I SADA DUPLO JACI,VELIKI PLUS ZA NAS ZABRINUO BIH SE DA SU DOVELI 3 IGRACA OD 20 GOD,PROTIV MUJEZINOVICA,COSICA,OVCINE NI 90 POSTO PREMIER LIGASIH EKIPA NEMA STA TRAZITI A NE OLIMPIK KOJI CE BITI DUPLO SLABIJI.
20 8
dosadnoje
REALNO ROĐENI SU IZNAD SVIH PROSJEKA U PRVOJ LIGI FEDERACIJE, TAKO DA OLIMPIK NEMA STA DA TRAZI, SAMO DA NUSMIR NASTAVI GDJE JE STAO NA KRAJU CE BODOVNA RAZLIKA BITI JOS VECA ???
13 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi