Krupu napustila još dvojica, Kurćubić ostaje šef stuke
Premijerligaš uveliko u potrazi za pojačanjima

Za sada nema pojačanja

Krupu napustila još dvojica, Kurćubić ostaje šef stuke

S. Mlaćo

Krupa je već ostala bez dvojice nogometaša iz polusezone koja je iza nas. Ivan Crnov i Kenan Handžić se odlučili za odlazak, a njihovim stopama će i Nemanja Matić, te Bojan Golubović.

U Krupi uveliko razmišljaju o pojačanjima koja su svakako potrebna ukoliko žele se uključiti u borbu za opstanak u ligi, ali za sada nema konkretnih imena.

Prema riječima sportskog direktora Krupe Mihajla Bučinskog za Glas Srpske do promjene prema svemu sudeći neće doći na klupi premijerligaša iz predgrađa Banja Luke.

Naime, šef struke će ostati Petar Kurćubić, a njegov prvi pomoćnik Miroslav Balaban.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pripreme Krupe počinju 10. januara, a pripremna baza će najvjerovatnije biti Istra.

Krupa se nakon 19. kola nalazi na posljednjem mjestu sa 15 osvojenih bodova.

Top Komentari

seibeg
Potonuće ko Titanik a i treba i to bez povratka ko Velika Obarska ili Modriča ili Laktaši i ostale slične vukojebine, više se ljudi okupi na koridi u Sladnoj nego na svim utakmicama Premier lige koje se igraju u Krupi. Krupa, Zvijeza-09 i Gošk u Premier ligi cccccccccc cirkus
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije