Kenan Handžić ponovo na Otoci?
Pregovori sa Mekićem i Pandžom

Olimpik pojačava momčad za drugi dio sezone

Kenan Handžić ponovo na Otoci?

S. Mlaćo

Čelnici Olimpika vrijedno rade na sklapanju igračke križaljke za drugi dio sezone Prve lige FBiH. Iako prednost Veleža iznosi sedam bodova, na Otoci vjeruju da na kraju mogu izboriti plasman u Premijer ligu.

Vukovima sa Otoke do sada je pristupio iskusni Zajko Zeba, a na meti ovog kluba je i vezista Radnika Nedim Mekić. Ukoliko riješi svoj status u Bijeljini, Mekić će gotovo sigurno potpisati ugovor, te zauzeti svoje mjesto u veznom redu Sarajlija.

Pored njega, želja Olimpika je i Kenan Handžić koji je prije par dana raskinuo ugovor sa FK Krupa. Handžić je samo pola godine boravio u Krupi, a već ranije je nosio dres tima sa Otoke.

Također, postoji mogućnost da na Otoku stigne i napadač Dalibor Pandža, ali sve će biti poznato u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi