Kenan Horić treneru Željezničara Bašiću: "Lijepo od tebe poslije 'korektne' utakmice"

Igrač Posušja nezadovoljan

Kenan Horić treneru Željezničara Bašiću: "Lijepo od tebe poslije 'korektne' utakmice"

M. Šljivak

Željezničar je na Grbavici pobijedio Posušje s 3:0 i došao je u dobru poziciju da se plasira u Evropu. Ipak, nakon meča gosti su bili u centru pažnje jer su bili veoma nezadovoljni sudijskim odlukama. Oglasio se nakon utakmice Kenan Horić.

Fudbaler Posušja Kenan Horić oglasio se nakon utakmice na Grbavici gdje je Željezničar savladao njegov tim s 3:0.

Horić je, kao i ostatak ekipe Posušja, veoma nezadovoljan suđenjem i odlučio je poslati poruku treneru Plavih Nerminu Bašiću na društvenim mrežama.

"Bravo gospodine Nermine Bašiću. Lijepo se radovati poslije ovakve 'korektne' utakmice. Sumnjam da će se iko oglasiti poslije ovakvih odluka. Možda se i oglase do iduće krađe na štetu Željezničara. Zato nam društvo i jest ovakvo kakvo jest"; poruka je Kenana Horića.

Branko Karačić, trener Posušja, bio je vidno ljut, a odbio je da da izjavu na kraju utakmice. Prvo je odbijao da govori, tvrdio da ništa ne čuje, a onda je samo kratko poručio:

Oglasi

"Sve ste vidjeli, hvala i doviđenja", poručio je Karačić nakon utakmice.

Igrači i stručni štab tima s Mokrog Doca je nakon meča krenuo u obračun sa sudijom Elvedinom Topuzovićem nakon utakmice. Bilo je dosta žestoko i smatraju da ih je oštetio.

Nermin Bašić, trener Željezničara, nakon meča je kazao:

"Velika pobjeda i teška utakmica protiv dobrog i organizovanog protivnika. Znali su šta žele, ali imali smo jako dobru odbranu. Gol je visio u zraku i kada je pročepilo sve je bilo lakše", rekao je Bašić i dodao:

"Tuzla? Ne znam još rezultate, ali bit će vrlo teško. Kada poslije 80. minute ovako pritisnite protivnika, onda imate pravo da se nečemu nadate. Želim da se zahvalim ovim divnim navijačima, ovo je fenomenalno i treba doživjeti".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posušje u posljednjem 33. kolu ima težak izazov. Na Mokri Dolac stiže Velež koji je rasterećen i bez imperativa pobjede. S druge strane Posušje mora pobijediti ili čekati rezultat iz Tuzle, gdje igraju Sloboda i Željezničar.

Za njih je izuzetno bitno to što oba tima moraju igrati na pobjedu, a sigurno je da će u tom meču navijati za današnjeg protivnika.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BSK1933
Sportsport gdje su sad sporni trenutci sa Grbavice???
7 1
nakopitam
UMJESTO RATNE ''GRBAVICE'' POCNITE PUSTATI MARS NA DRINU. GAMAD PRODANA
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti