8

Komentari (8)

Koba84
Pa nije mogo ni u Kopenhagenu da igra
user1583752673
Ni sjena Mehina
TesanjskiBrnjo
Propo ko jaja kroz poderane gace
Krosteutegurovic
On je svoje odigro, jer kad kao stranac neigraš u reprezentaciji svoje zemlje, onda nemaš šta tražiti u ovim jakim ligama
Mele
Idi u Velez, igraces sigurno..
Adnanos
Ma nece igrati ni u Alavesu. Demirovic je bio daleko od prvog tima a ima Alaves tovar napadaca koji su poprilicno dobri. John Guidetti i Deyversom sjede vec duze vrijeme kod njih na klupi. Igraju Joselu i Lucas Perez. A imaju i mladje napadace.
Penderinos
Dobra analiza mada ucinak od 3 za najboljeg strijelca ekipe i nije bas najbolje
Adnanos
Slazem se ali sam uzeo u obzir Kodrin ucinak zadnji godina i da nije imao mjesta ni u Kopenhagenu koji nije puno bolji ni od Sarajeva. A i da je Demirovic za Kodru Messi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.