Kenan Kodro karijeru nastavlja u Švicarskoj!
Bh. napadač ljetos je pojačao Mainz, ali se nije pretjerano naigrao u dresu njemačke ekipe u prvom dijelu sezone

Na posudbi u Grasshoppersu

Kenan Kodro karijeru nastavlja u Švicarskoj! · Zvanično

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Kenan Kodro napustio je ekipu Mainza i do kraja sezone igrat će na posudbi u švicarskom Grasshoppersu.

Kodro je ljetos iz Osasune stigao u Mainz kao pojačanje za ovu sezonu, ali se bh. napadač nije naigrao u njemačkoj ekipi. Čelnici Mainza zajedno s Kodrom odlučili su da je najbolje da naš napadač ide na posudbu do kraja sezone.

Donesena je odluka da će do kraja ove sezone Kodro igrati u dresu Grasshoppersa. Bh. reprezentativac s Mainzom ima ugovor do ljeta 2019. godine, a nije poznato da li će švicarski klub imati pravo da otkupi njegov ugovor na kraju ove sezone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi