Kenan Kodro nije među zaraženim igračima Athletic Bilbaa

Šestorica bila pozitivna na testiranju

Kenan Kodro nije među zaraženim igračima Athletic Bilbaa

E. Čaušević

Athletic Bilbao je jučer potvrdio da imaju čak šestoricu fudbalera koji su pozitivni na koronavirus.

Klubovi u Španiji lagano počinju pripreme za novu sezonu, a sve ekipe moraju prvo odraditi testiranje. U Bilbau su svi bili iznenađeni nakon što je objavljeno da imaju šestoricu zaraženih.

Među njima je i Inaki Williams koji je bez dileme jedan od najboljih igrača ovog kluba. Pored njega zaraženi su još Sancet, Unai Lopet i Larrazabal, dok imena ostale dvojice nisu željeli da otkriju.

Mnogi bh. navijači su se pitali šta je s Kenanom Kodrom, ali na svu sreću iz Bilbaa su došle dobre vijesti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, bh. reprezentativac je bio negativan na testiranju i nije zaražen koronavirusom. On je to potvrdio na Instagramu gdje je objavio fotografije s današnjeg treninga.

Top Komentari

Salgijica
Da sarajevo ima ambicije trazilo bi ovakvog igraca na posudbu, a ne ove raspale polovnjake sa istoka. Steta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi