Kenan Kodro završio na operacionom stolu

Problemi za povremenog bh. reprezentativca

Kenan Kodro završio na operacionom stolu

A. Čaušević

Kenan Kodro nije dobivao pozive u reprezentaciju BiH otkako je selektor Dušan Bajević, dok mu i u Athletic Bilbau ne ide najbolje.

Kodro je danas završio na operacionom stolu nakon što se povrijedio prošle sedmice tokom prijateljskog duela sa Valladolidom.

Bh. napadaču rođenom u San Sebastinu su zbog loma treće i četvrte metakarplane kosti desne ruke fiksirana dvije pločice, saopšteno je iz Athletic Bilbaa.

Kodro bi sutra trebao biti otpušten iz bolnice, a nije precizirano koliko će trajati njegov oporavak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U dosadašnjem dijelu sezone 27-godišnjak je uspio skupiti svega 12 minuta u duelu protiv Cadiza, ostale mečeve je gledao s klupe ili nije bio u protokolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti