15

Komentari (15)

AMEL2020
Sjajan igrac, steta sto vise ne igra, da mozda promjeni menadzera...haha
user1605368976
Sretno Kodro i pokaži svoje kvalitete, njemu je mana što mu je Meho otac pa ga nema dugo u reprezentaciji, po meni je bolji od pola reprenzetativaca.
Zulfikar
Cisti rasizam na slici, samo je banana falila haha.... Kodro junior je ekstra momak i nadam se da ce pruzati dobre partije na Apeninima...
zvjezdan10
Transfer iz Bilbao u Fiorentinu transfer karijere? To je stepenica nazad u karijeri a ne transfer karijere ako uporedimo ta dva tima.
Krosteutegurovic
Kako transfer karijere, pa nije Fiorentina ništa bolja od Bilbaa, kad on nije mogao izboriti mjesto u jednom Kopenhagenu nije to neki igrač, samo on lovu mlati bez obzira, jer u tim klubovima gdje grije klupu je opet bolje nego mi svi ovdje što naprđivamo
zvjezdan10
tako je kad se svako uhvati da piše vijesti , nit je kroz historiju bolja fiorentina niti je trenutno bolja od bilbaa
user1583752673
Steta sto nije na oca
Sanska_Prangija
Ne kontam kako dospije do takvih klubova, nisam jos nikad pogledao dobru tekmu od kodre
Amarinho
Menadzeri ga guraju
user1599926315
Solidan napadac kojem je potrebna minutaza koju kraj Williamsa u Bilbao nece dobit a cisto sumnjam da bi se i u Fiorentini naigrao za njega je turska liga realno gdje bi se pokazao
Adnanos
Neznam sta bi mislio
miki30
Igra u Bilbau a kae pravi tranfer karijere, ja mislio ide u Real, Barcu, Bayern pa haj možda u Dortmund, Chelsea, kad ono u Fiorentinu. Hej gotive..
Penderinos
Dobar onaj Mela Kodro, i bi odveo u Bayern
Ga_Zi_JA
Budimo realni, Prandelli nije nikada cuo za Kodru..ali Kodrin MENAGER(amiđa) ima BETON VEZE..ali KLUPA MU JE, gdje god da ode..
Ga_Zi_JA
Budimo realni, i meni i tebi je drag KODRO, ali kvaka je u tome da si ti NEREALAN i ne vidis da covjek u 2 godine nije odigrao 60 minuta u kontinuitetu...i ti bi ga sada u Fiorentinu, a da Ribery sjedne na KLUPU..malo se ZAPITAJ.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.