Kenan Kodro bi mogao napraviti transfer karijere
Foto - EPA

Želi ga Fiorentina

Kenan Kodro bi mogao napraviti transfer karijere

M. Šljivak

Bh. napadač Kenan Kodro (27) ne dobija previše prostora za igru u ekipi Athletic Bilbaa.

Ove sezone je nastupio samo u tri utakmice. Odigrao je 41 minut i zabio je jedan gol i teško da će se u narednom periodu išta promijeniti kada je on u pitanju.

Međutim, vrlo je moguće da će ovog januara Kodro napraviti transfer karijere. Athletic je zainteresovan za povratak Fernandea Llorentea, a ako se to desi Kodro će napustiti klub.

Karijeru bi 27-godišnji napadač mogao nastaviti u Italiji. Baskijski mediji tvrde da je Fiorentina zainteresovana za bh. napadača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trener Cesare Prandelli navodno bi volio vidjeti Kodru u svojim redovima. Smatra ga za igrača koji može pomoći timu i bit će vrlo interesantno vidjeti hoće li bh. napadač završiti u Firenci.

Kodro je karijeru počeo u Real Sociedadu, a igrao je još za Osasunu, Mainz, Grasshoppers, Copenhagen, a član Athletic Bilbaa je od 2019. godine.

Top Komentari

Ga_Zi_JA
Budimo realni, Prandelli nije nikada cuo za Kodru..ali Kodrin MENAGER(amiđa) ima BETON VEZE..ali KLUPA MU JE, gdje god da ode..
3 12
miki30
Igra u Bilbau a kae pravi tranfer karijere, ja mislio ide u Real, Barcu, Bayern pa haj možda u Dortmund, Chelsea, kad ono u Fiorentinu. Hej gotive..
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi