Neće dugo tražiti novi klub

Kenan Pirić otputovao na potpis

17

Komentari (17)

Petraaa
Ne može se nigdje zadržati pola godine. Vozaju jadnog momka, žao mi djeteta...
kostro
Jeli to ovaj Husaric menadzer koji placa da igraci igraju za reprezentaciju???
Brazuka
Lafac
Pretpostavio sam po raznim tvojim komentarima da si neko blizak Husaricu ili lično on sam,danas sam dobio potvrdu,hvala ti.
rizzvy
Sad možda napokon i pozovu Kovačevića
Bazarich
Eto njeg u velez
redbull
Znaci usojeli su i njega uvaliti negdje preko reprezentacije, a to sto nam reprezentacija sve gora i gora to nema veze. Patriote velike nabijem ih na qurac
hake
Dovoljno je primjetiti da je Kenanu menadžer jedan obični kamatar i kvazi agent klošarčić iz Srebrenika i sve ti jasno. Čitav život se taj majmun ko fol bavi menadžerstvom, a poštenog transfera nije obavio niti ima nekog vrijednog od fudbalera pod svojom rukom. I upravo ovakvi profili ljudi kao Husarić kroje nama reprezentaciju u pojedinim utakmicama.
foux87
Da je samo u pojedinim
Babajaga
Slažem se.. Pogotovo kada vidim da ide u tursku a tko je uradio transfer tamo zna se kako se novci raspoređuju.. Pogotovo ako ide u drugu ligu.. Godinu dana max oa raskid ugovora i novci se rasporede.. Od kolača najmanje igraču..
user1612368054
Obojica bruka nogometa u BiH kao i ovaj Portal.
Malmi_Suomi
Pa šta radiš na ovom portalu ako ti je bruka od portala? Ti si bruka sam za sebe , bruko jedna.
vedin
Kada pročitam Bh. reprezentativni golman najradije bi povratio. Pored Begovića i Kovačevića ovaj parmak dobije poziv. FUJ
shokato
lik nije branio godinu dana utakmice kako treba ,ubjedljivo najgori golman od kako postoji rep. mrzim sve sto je vezano za njih sve dok je Vico tu i ostala kompanija kriminalaca
Celtic
Zato je i bio pozivan toliko, samo da se proda u neki turskospor i to je to. Golman koji brani redovno i koji je mlađi plus u formi ne može dobiti poziv ni za prijateljsku utakmicu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.