Novi igrač stigao na Koševo: "Kada vas zove klub kao što je Sarajevo..."

Kerim Palić potpisao za FK Sarajevo

Novi igrač stigao na Koševo: "Kada vas zove klub kao što je Sarajevo..."

E. Škorić

Kerim Palić potpisao je danas ugovor s FK Sarajevo, a dolazi kao slobodan igrač iz Krupe.

Palić je ugovor sa Sarajevom potpisao do ljeta 2023. godine. U Premijer ligi je do sada upisao 50 nastupa te je postigao jedan pogodak, a u Kupu BiH je u osam mečeva dao dva gola.

Dvadesetčetverogodišnji Sarajlija seniorsku karijeru započo je nastupajući za Bosnu Union, a bio je član i Intera iz Bratislave, te bivšeg premijerligaša, Krupe na Vrbasu.

Kerim će sutra otputovati sa ekipom u Moldaviju, a imati će i pravo nastupa sa obzirom na to da je danas uspješno završen proces registracije ovog igrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kada vas zove klub kao što je Sarajevo nema potrebe da puno razmišljate o odluci koju ćete donijeti. Riječ je o jednom od najvećih klubova sa ovih prostora i sigurno da je čast nositi dres Sarajeva. Već imam iskustva igranja u Premijer Ligi i vjerujem da neće biti problem da se naviknem na ekipu i novog trenera. Većinu igrača znam već od ranije i nadam se da ćemo dobro funkcionisati zajedno na terenu. Spreman sam na sve nove izazove i učinit ćemo sve da navijači budu zadovoljni na kraju sezone", izjavio je novi član premijerligaša s Koševa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ooljaca
Borac opet sampion
7 23
PRESEDAN
Bože sačuvaj
13 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi