22

Komentari (22)

2323
Jel to pojacanje??
HUNTER
Treba dati momku šansu, dosta je više izvikanih polovnjaka i "imena". Dati mu solidnu platu i pustiti dijete da igra.
Comandini
Tako je. Dosta polovnjaka iz srbije
dinass
Jakog igraca a i kluba
Adnanos
Ma ja, sad ce i Messi jer se takav klub ne odbija. Tako nesto moze izjavit neko kome je vrhunac karijere nasa premier liga. Nista lose o Sarajevu jer za nase uslove Sarajevo je daleko ispred drugi.
Alkkk
Samo da vas podsjetim da ste isto pisali za tatara, amara, lazica. Bilo su i oni “anonomusi i smijesna pojacanja” a susic i mesanovic su bili top pojacanja i dobri igraci. Ne sudite tako lako, dajte momku sansu.
Erikdier21
Poceli su se dovoditi igrači neprovjerene i osrednje kvalitete. Vec se naziru ciljevi kluba u novoj sezoni
rabodimis
Dobrodosao, u pamet..
Zgembic
Dr Olja pukla ko lubenica
Comandini
Medju 3 najbolja zadnja vezna ljge. 30 utakmica je igrao 20/21. Dobar potez od kluba.
Mackintosh
Uskoro ce bit Kerime pali, nema para ni za placu hahahahahahahahahahahaha
GuiliDamou
Momka sam pratio u krupi, vise nego solidan igrac, a nije ni star…
11plavihsampiona
Jel to nisu smjeli napisati da je omladinac Zeljeznicara?
Kasikara
Svejedno svakako smo grohnuli i vi i mi ? Dovodimo krampe i lafo se nadamo da ćemo u grupnu fazu. Bit će sad ove sezone interesantno vidjeti oba sarajevska kluba haah ndk nam je Bog na pomoći.
Krex77
Kera care....horde su uz tebe!
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Dobrodošao,solidan igrac
ooljaca
Borac opet sampion
Manager
dok je Vice u Savezu .. znači još 4 titule idu Borcu
ooljaca
Jbg okrece se kolo srece,vjerujem da je uvijek tako bilo.Jedni se guraju gore drugi dole i tako u krug.Kakva drzava takav i sport
Manager
stvar je u tome da je Vico realno 6-tu ekipu Lige izgurao kao prvaka i Jelić onomad Modriču, ne znam koja je Modriča tada bila realno po jačini u ligi nisam pratio, a Sarajevo, Želju, Zrinjski .Široki i ako ih se guralo, ralno po jačini su i bili u top 3 kada su postajali prvaci, zato ova Vicina štimaljka djeluje ovoliko drastično odvratna
ooljaca
Po cemu je Borac 6-a ekipa u ligi? Po meni je samo Sarajevo imalo bolju ekipu i Zrinjski po imenima ali su bili previse stari.
PRESEDAN
Bože sačuvaj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.