Kerim Tatar ima novi klub u našoj zemlji, neće ostati u Prvoj ligi FBiH
Benjamin i Kerim Tatar

Zanimljiv potez je napravio

Kerim Tatar ima novi klub u našoj zemlji, neće ostati u Prvoj ligi FBiH

S. Mlaćo

Kerima Tatara nećemo u narednoj polusezoni gledati u Prvoj ligi FBiH.

Tatar je odlučio da napusti FK Goražde gdje je nastupao protekle polusezone i zanimljivo otišao u Prvu ligu RS. Tamo će nositi dres FK Leotar Trebinje, nekadašnjeg premijerligaša.

Tatar se danas odazvao prozivci Leotara, što je i potvrdio za SportSport, te istakao da se nada da će polusezona za njega i klub donijeti brojne dobre stvari.

Kazao je da i uoči ove sezone imao ponudu Leotara, no skrasio se u Goraždu, ali sada će u na Police.

Ovaj 27-godišnjak prije Goražda nastupao je za TOŠK, Mladost, Mariehamn, Igman Konjic, Olimpik, Velež..., a u polusezoni iza nas upisao je 13 nastupa u ligi, te dodao dva pogotka i tri asistencije.

Oglasi

Dva nastupa i dva pogotka dodao je u Kupu BiH.

FK Leotar se sigurno neće vratiti u Premijer ligu ove sezone

Leotar je trenutno na osmom mjestu i u zlatnoj je sredini. Trenutno ima 27 bodova, te se samo čudom može uključiti u borbu za sami vrh tabele.

Jesenji prvak Prve lige RS je Radnik iz Bijeljine sa 39 osvojenih bodova, Laktaši imajun 36, a Rudar Prijedor 32.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Данас је на стадиону Полице одржана прозвика фудбалера Леотара, којом је симболично означен почетак припрема за прољећни...

Posted by FK Leotar Trebinje on Wednesday, January 17, 2024

Leotar drugi dio sezone otvara sa BSK Banja Luka na svom terenu.

Top Komentari

Hadis1981
A lik bio talent stravican! Sta je bilo jel Malo vekija Malo... To ko moj mali hoce fudbal Al voli jesti I et belaj.... Kontaju ljudi to s Marsa para pada... Tvoje je da nanijetis bit fudbaler ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi