Xavi ga doveo ljetos i hvalio na sve strane, a sada ne igra i želi da ide iz Barceone

Očekivalo se da će biti veliko pojačanje

Xavi ga doveo ljetos i hvalio na sve strane, a sada ne igra i želi da ide iz Barceone

Esmer Oštraković

Barcelona je u prošlom prijelaznom roku odradila sjajan posao i dovela je veliki broj vrhunskih nogometaša.

Ipak nisu svi koji su došli u Barcelonu baš zadovoljni, a tu se posebno izdvaja jedno ime.

Radi se o Francku Kessieu koji je na početku sezone stigao u ekipu Barcelone, a prije toga igrao je za Milan gdje je bio kapiten ekipe.

Kessie nije zadovoljan ulogom koju ima u ekipi i kako prenose španski mediji, on želi da što prije napusti ekipu Barcelone.

Navodno bi se to moglo desiti već u januarskom prijelaznom roku, a njegov naredni klub trebao bi biti Milan iz kojeg je i stigao u Barcelonu.

On je ljetos u ekipu Barcelone došao kao slobodan igra, ali nije imao veliku minutažu kojoj se nadao kada je dolazio u klub.

Osim toga njegova ekipa eliminisana je i iz Lige prvaka, što je dodatno uticalo na to da Kessie dobro preispita svoju odluku da se pridruži Barceloni.

Još na početku sezone Kessie je povezivan sa povratkom u Milan jer je postojala mogućnost da neće moći biti registrovan za Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako se cijela situacija tada riješila, Kessie skoro da i ne igra, te nije zadovoljan statusom koji ima u ekipi.

Na posljednjoj utakmici u kojoj je Barcelona savladala Valenciju u gostima, Kessije je cijelu utakmicu presjedio na klupi.

Top Komentari

FudbalskiZnalac
Kessie pored De Jonga najbolji veznjak u farseloni ali jbg mora igrati Biskvit te ova 2 prenapuhana igrača Pedri i Gavi koji ne bi igrali ni u Sunderlandu...
0 1
Benz
Hahaha.. sta ja rekoh neki dan.. sad ce pola ovih sto su doveli da rasceraju i tako u krug ..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi